Nylanserade Holly Jolly Penguins slot

Till varje säsong brukar alltid de stora spelutvecklarna lansera nya spel. I år har Microgaming kommit med en ny slot för alla som älskar julen och vintern. Här kan du komma i en härlig nostalgisk julstämning. Snöglober med de sötaste pingviner man kan tänka sig figurerar som symboler i detta nya spel. Även om slotten är söt som knäck saknas det inte spänning för här ligger många härliga vinster och väntar på dig.

Grafik

Bakgrunden är som sig bör i ett vintrigt spel ett snöigt landskap med en isig sjö i bakgrunden. Man kan skymta julgranar allt medan snöflingorna dalar ner. Emellanåt kör Santa Claus själv sin släde över spelplanen. Du kan även hitta julklappar och julgransdekorationer lite här och där. Även om du inte är överförtjust i kyla och vinter kan du hitta glädje i detta gulliga spel.

holly-jolly-penguins-slot1

Symboler och funktioner

Du spelar på fem hjul, tre rader och 45 vinstlinjer. Minsta insatsen är 0,50 euro och högsta är 125. Symbolerna består av fem olika pingviner och lika många kortsymboler i olika färger. Det delas ut ganska generöst med free spins och dessa får man genom att snurra fram minst tre utav scatter-symbolen. Scattern är en pingvin som åker pulka eller snarare snowboard kanske. Har du tur kan scattern hjälpa dig att snurra fram så många som 80 free spins, vilket är otroligt många, och det hjälper förstås till att höja dina vinstchanser. Tre scatter-symboler ger fem free spins, fyra ger 10 free spins och fem ger 20 free spins. Om du får två av dina scatters på hjul två eller tre aktiveras en multiplikator, och det är då du kan vinna upp till 80 free spins, allt beroende på hur mycket du har satsat. Free spins kan triggas fram igen under en av dessa gratisrundor. Något som är ganska ovanligt är att spelet har hela två stycken olika wild-symboler. Dessa fungerar som jokrar och kan ersätta alla andra symboler (utom scattern och varandra) för att skapa dig en vinnande rad. Du känner igen dem då de är två av de söta snögloberna.

Vinster

RTP i Holl1y Jolly Penguins Slot ligger på 96,01 %, vilket är ganska hyfsat och en vanlig RTP för många slotspel. RTP står för return to player och betyder att i teorin går 96 kronor av varje hundralapp tillbaka till spelarna. Spelet saknar progressiv jackpott, men högsta vinsten, som ligger på runt 56 000 euro som är cirka 560 000 kronor, är inte heller fy skam. Det en ganska ordentlig summa som du kan ha mycket kul för i vinter eller till och med fly vintern om din grej inte är snö och kyla.

Sammanfattning

Holly Jolly Penguin slot är ett trevligt spel med många vinstchanser. Då spelet saknar progressiv jackpott känns det som om vinsterna istället kommer mer frekvent. De många gratissnurr som delas ut gör att det känns riktigt kul att spela. Trots att det är ett spel med söta symboler är det ändå riktigt spännande att spela, och det passar perfekt för att komma i julstämning. De behagliga färgerna gör att det känns mycket behagligt att spela spelet. Varför inte provspela innan du satsar riktiga pengar? Det räcker att spela några rundor för att förstå spelet eftersom det är utan massa komplicerade funktioner.